JacobienGB.NL
Wat kan ik voor u betekenen?

Wat kan ik voor u betekenen?

U wilt zelfstandig thuis wonen maar u merkt dat het dagelijkse leven zwaarder wordt dan u eigenlijk wil toegeven? Hulp vragen aan familie en buren past niet erg bij u omdat u graag uw onafhankelijkheid wil blijven behouden en de gelijkwaardigheid in de contacten met uw dierbaren. Ik ondersteun u in deze wens en zorg dat uw dagelijks leven zoveel mogelijk ‘gewoon’ door kan gaan.

Gewoon’ een luisterend oor?

Het lijkt zo gewoon maar vaak is er geen tijd of aandacht voor uw verhalen of zorgen. Ik ben er voor u en denk met u mee. Soms is afleiding in de vorm van een wandeling, een spelletje samendoen, samen een tochtje maken met de auto of ‘gewoon’ in de zon zitten op een terras voor u net wat u nodig heeft.  Goede voeding is voor u belangrijk en daarbij hoort ook dat het heerlijk is klaargemaakt. Ik ben een ster in het van “niets’ ‘iets’ te koken. Geen ingewikkelde maaltijden maar ‘gewoon’. Samen koken en/of samen eten is zoveel gezelliger.

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van wat ik voor u of met u kan doen. Maar misschien wilt u wel heel iets anders? Vertelt u het mij. Veel mensen gingen u de afgelopen jaren al voor.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij.

Jacobien
06 – 5074 6003